Відправте запит
і ми до вас зателефонуємо


































Задати питання консультантам компанії ТПП Радосинь

Картонна упаковка під замовлення


Картонна упаковка під замовленняКартонна упаковка під замовлення - це дуже універсальний виріб, так як його розмір, матеріал і навіть форма залежатимуть від Ваших вимог до неї. Але якими б вони не були, досвідчена компанія зобов'язана впоратися з будь-якими вимогами до товару.

Наше підприємство «Радосінь» - одне з лідируючих, на вітчизняному ринку, тому ми готові запропонувати картонну упаковку під замовлення з урахуванням всіх побажань клієнта. А для того, що б ми виконали виготовлення картонної упаковки під замовлення, потрібно тільки вибрати необхідні характеристики і повідомити їх нам, відповівши на всі питання менеджера.

Якщо Ви вважаєте, що картонна упаковка під замовлення - це дуже ненадійна засіб для зберігання і транспортування речей, то Ви напевно не користувалися нашими послугами, так як ми пропонуємо тільки найякіснішу продукцію.

Наші картонні коробки на замовлення ефективно використовуються в самих різних цілях, так як серед наших клієнтів є як виробники різних товарів, так і їх постачальники. Нас вибирають відразу через декілька причин, головні з яких: швидкі терміни виконання та можливість організації регулярних поставок, що буде особливо зручно підприємствам, які збираються зробити подібне замовлення.

На ринку є кілька найпоширеніших видів гофрокартону, які можуть бути використані з різними цілями. Залежно від кількості шарів такого матеріалу, міцність картонної упаковки на замовлення буде рости. Двошаровий варіант буде досить м'яким і може бути використаний як обгортковий матеріал, а семишаровий використовують для виготовлення міцних контейнерів, здатних витримувати навіть суттєві навантаження на них. І саме при використанні останнього варіанти Ви можете бути впевнені, що він витримає практично будь-який вантаж, підвищуючи його збереження.