Відправте запит
і ми до вас зателефонуємо


































Задати питання консультантам компанії ТПП Радосинь

Виробництво гофрокартону


Виробництво гофрокартонуЯкщо ви турбуєтеся про такі важливі фактори як екологічність, якість і своєчасність виконання замовлення, тоді виробництво гофрокартону в компанії "Радосінь" стане вашим вибором. У даній статті ми коротко розглянемо наші пропозиції і у вас не залишиться ніяких сумнівів, що варто звернутися саме до нас. Спочатку давайте опишемо екологічність, адже в ній закладено майбутнє наших дітей, онуків і взагалі всієї планети. За основу виготовлення продукції, що продається, ми беремо целюлозу, по-простому це звичайний папір. А дотримуючись правильних технологій, виробництво гофрокартону не потребуватиме інших інгредієнтах. 

Далі за технологією ми склеюємо папір за допомогою двох видів клею. Перший призначений для застосування в харчовій індустрії, другий забезпечує виробництво гофрокартону для промислових товарів. Повністю вся продукція має всі необхідні сертифікати якості та на прохання, або на вимогу, ми без проблем їх надамо. Тепер ми плавно переходимо до розділу якості, адже ніхто не хоче повторно шукати якісну продукцію, після придбання неякісної. Перше на що варто звернути увагу це те, що ми працюємо на ринку упаковки з 1996-го року, відповідно, якби ми працювали не якісно, тоді виробництво гофрокартону закрилося б ще багато років тому. Хотілося б підкреслити про важливість якості на всіх етапах, адже це те, що просто зобов'язана робити будь-яка компанія. Наше виробництво гофрокартону зарекомендувало себе високої якості, завдяки чому великі магазини роздрібної торгівлі будматеріалів стали замовляти паперові вироби саме у нас.

Якщо вас цікавить виробництво гофрокартону та  терміни його виробництва, тоді просто напишіть нам за допомогою простих форм на сайті або зателефонуйте.