Відправте запит
і ми до вас зателефонуємо


































Задати питання консультантам компанії ТПП Радосинь

Коробки картона замовити

Коробки картона замовитиЯкщо Ви є власником підприємства з виробництва чого-небудь, то швидше за все, Вам необхідно замовити картонні коробки, які відмінно знадобляться як для поставок, так і для продажу (в якості пакувального матеріалу). Тому до нас часто звертаються саме підприємці, які хочуть налагодити стабільні поставки або зробити разове велике замовлення. Для того, щоб коробки з картону замовити, Вам необхідно лише зв'язатися з нашим співробітником і обговорити з ним всі деталі. А так, як він постарається допомогти Вам з вибором і оформленням замовлення, то ця процедура не займе багато часу і стане дійсно ефективною. Ви також можете приїхати особисто, в разі необхідності, що є більш зручним варіантом для деяких клієнтів. Але який би варіант Ви не обрали, можливість замовити картонні коробки завжди доступна.

Хоч ми і пропонуємо Вам коробки картону замовити, та в нашому асортименті це далеко не єдиний товар, тому Ви можете зробити у нас комплексну закупівлю, обравши все необхідне.

Перш, ніж замовляти коробку з картону, Вам варто переконатися в тому, що ми займаємося виготовленням подібного товару. Адже незважаючи на те, що у нас представлений значний вибір гофрокоробів самих різних форм і розмір, в тому числі і на замовлення, та краще завжди перевірити це питання у співробітника, навіть якщо на сайті Ви не знайшли нічого подібного.

Ціна замовлення картонних коробок залежить від того, який обсяг товарів Вам потрібно, адже ми завжди намагаємося знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта, в тому числі і в нашій ціновій політиці.