Відправте запит
і ми до вас зателефонуємо


































Задати питання консультантам компанії ТПП Радосинь

Замовити коробки з гофрокартону


Замовити коробки з гофрокартонуБагато хто вважає, що всі картонні вироби - неймовірно тендітні і не здатні вберегти товари, які в них зберігаються, але в дійсності це не так. І причина цього в тому, що сьогодні можна замовити коробки з гофрокартону, який має амортизаційні властивості і здатний ефективно боротися навіть зі значними ударами.

Саме з цієї причини, до нас все частіше звертаються щоб замовити гофрокартонні коробки, так як цей товар відмінно підходить для самих різних цілей. Наприклад, він може виконувати роль упаковки для продажу або просто захищати тендітні предмети від пошкоджень в дорозі. Але який би варіант Вам не був потрібен, ми готові запропонувати коробки з гофрокартону на замовлення, практично в будь-яких розмірах і формах, які тільки можуть знадобитися нашим клієнтам.

Хоч ми і пропонуємо замовити коробки з гофрокартону, але це далеко не єдиний товар, який Ви зможете знайти в нашому асортименті. Наше підприємство пропонує ще і пакувальний папір, який здатен підійти буквально для будь-яких товарів.

Ціни на замовлення коробок з гофрокартону залежать від того, який саме товар Ви виберете і в якому обсязі захочете купити, адже у нас представлена гнучка система знижок при здійсненні оптових замовлень різних розмірів. Але уточнити всі ці деталі, а також здійснити покупку, Ви зможете за допомогою простого телефонного дзвінка, а наш співробітник візьме всі складнощі на себе.

Тому, перш, ніж зробити замовлення на гофрокартонні коробки, Ви можете дізнатися у нашого співробітника точну ціну та можливі знижки, якщо такі актуальні на даний момент.